Heeft u vacatures voor vrijwilligers?

Wij zorgen dat uw vacatures gevuld worden!

Uitbreiding of vervanging van vrijwilligers nodig?
Eva helpt!

Landelijke dekking

Eva helpt levert maatwerk. Door de inzet van meerdere kanalen, bereiken wij altijd de juiste mensen die met u, uw doelen gaan behalen. Eva doet dit altijd op een professionele, sympathieke en persoonlijke manier.

Ervaren en betrouwbaar

Wij werken met mensen die door hun levenservaring makkelijker in gesprek komen en ook beter in kunnen schatten wat bij een vrijwilliger zou passen. Planning en projectmanagement vindt plaats op ons kantoor in Woerden.

Betaalbare diensten

Wij begrijpen dat u mensen nodig heeft voor een maatschappelijk, belangrijk doel. Onze bijdrage is daarom niet alleen te vinden in onze diensten. Wij denken met u mee en bieden onze diensten aan tegen zeer betaalbare tarieven.

Vul de naam van uw organisatie in!

Laat ons aub uw naam weten!

Vul aub uw telefoonnummer in!

Vul aub een geldig e-mailadres in!

Invalid Input

Neem contact met ons op.

Laat uw gegevens achter via het formulier.

Wat zeggen opdrachtgevers over EVA

Ervaringen vanuit de Hersenstichting

Sandra Oosterveen
Al jaren werkt de Hersenstichting samen met EvaHelpt voor het werving van vrijwilligers. We hebben een goede samenwerking met hen opgebouwd. De medewerkers van EvaHelpt denken mee als de werving in bepaalde gebieden minder verloopt en zoeken actief naar een oplossing. Het contact verloopt goed en de resultaten zijn ook goed. Het aantal gevraagde collectanten en organisatoren worden in het algemeen geworven.

Ervaringen vanuit het Leger des Heils

Geert Jeroen Klootsema
Het Leger des Heils staat open voor samenwerking met bedrijven. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect kan samenwerking leiden tot win-win situaties voor alle betrokkenen. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met EVA. Al vele jaren worden de handen ineen geslagen en werft EVA nieuwe vrijwilligers voor het Leger des Heils die de Landelijke Collecte willen ondersteunen als collecte-coördinator of collectant. We hopen deze samenwerking ook in de komende jaren op een prettige wijze voort te zetten!

EVA zet in op duurzame relaties

Met wie werken wij samen

EVA
De Nationale Vrijwilliger Service

EVAHELPT is een label van EVA Vrijwilligerservice.
  • Adres

    Edisonweg 10
    3442 AC Woerden

  • E-mail

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.